Home Home Producten Producten Opslag Opslag Voordelen Voordelen Contact Contact DNA-ICT DNA-ICT Evault Evault Design by DNA-ICT CONSULTANCY 2014
 DNA-ICT                            Consultancy               Denken in oplossingen    
Eén van die innovatieve oplossingen is bv. de back-up software infrastructuur van de firma Evault ( Onderdeel van Seagate ). Ik ben in de loop der jaren een groot Fan van de producten van Evault geworden en wil mijn enthousiasme en ervaringen met en over dit product graag delen met (toekomstige) gebruikers. Ook begeleid ik regelmatig een P.O.C. om klanten op gebruiksniveau te adviseren en te begeleiden, zodat u als klant een goed beeld van het product krijgt, zonder opgejaagd te worden door de accountmanager van de reseller waar het product aangeschaft is. Het is naar mijn mening ook helemaal niet verkeerd om een extra stel onafhankelijke ogen in te huren bij dit soort belangrijke projecten. Ook kan ik helpen bij de keuze van de aan te schaffen hardware, en de te gebruiken infrastructuur voor dat men
* Bare Metal Backup ( terug plaatsen van een volledige systeemback-up naar iedere willekeurige hardware ( of virtuele versie ) zonder gratis Blue Screen binnen 30 minuten ) * Terug plaatsen van Exchange Mail, Agenda, Contactpersonen zonder speciale MAPI backup maar rechtstreeks vanuit    een backup-datastore van Exchange. * Zelf te kiezen retentieperiodes. * Volledig geautomatiseerde synchronisatie van de back-up data naar een tweede ( of meer ) locatie. * Automatisch encryptie * Beveiligd datatransport naar externe locatie(s) * Synchronisatie van one to one maar ook van many to one to one situaties. * Automatische de-duplicatie, CRC-check, onderhoud op de data enz. * Uitleg van 5 minuten volstaat om basale backup en/of restore acties uit te kunnen voeren. * Simpel in te voeren management ( wie mag wat ) * Reporting software aanwezig waardoor je d.m.v. een email kunt zien of de backup goed gegaan zijn. * Erg overzichtelijke error tracking waardoor je in seconden ziet wat er eventueel fout gegaan is. * Zeer gebruikersvriendelijke Portal waarmee je via een web interface kunt zien wat de status is van de backup-    omgeving. * Exit software ( Als je in de toekomst echt niet verder wil met deze software is er software beschikbaar om nog steeds    te kunnen    restoren uit de reeds opgeslagen backup-data ( wie doet dat nog meer? ) * Eén oplossing voor alles zowel fysiek als virtueel servers en een combinatie daarvan. Je kunt zelfs een BMR-Backup    van een fysieke server terug plaatsen als een Virtuele versie en dat gaat veel sneller dan bv. de Pysical -to-Virtual    oplossing van bv.    VMware * Door samenwerkingsverbanden met de grote software ontwikkelaars zoals Microsoft en VMWare up-to-date plug-ins. * Er is ook een software product voor laptops voor handen, die niet alleen je data veiligstelt maar het ook op afstand    kan vernietigen.
overgaat tot aanschaf, iedere accountmanager heeft namelijk de beste producten in zijn portfolio, althans dat doet hij zo voorkomen. Klanten uit de Overheid zullen bijvoorbeeld wettelijk verplicht zijn om gebruik te maken van een uitwijk- locatie en ook daar kan ik bij van dienst zijn op het vlak van advisering, omdat uitwijk één van mijn verantwoordelijk- heden is bij mijn Fulltime-job. Uit ervaring weet ik dat dit een erg complex traject is, waarbij bv. de uitgangspunten van cruciaal belang zijn voor het slagen van een dergelijk project van nu en in de toekomst.
Waarom moeilijke menustructuren, waar niemand wijs uit kan, en die het beheer daardoor onnodig moeilijk en onoverzichtelijk maakt. Evault bewijst dat dit helemaal niet nodig is om een degelijk en betrouwbaar product te maken. Steeds meer grote bedrijven zien de potentie van dit product en maken de overstap zoals banken, filmmaatschappijen, overheden, media bedrijven ( Endemol wereldwijd ) en zijn grote spelers zoals Microsoft ( Azure ) en VMWare een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Evault. Daardoor is vooral de beschikbaarheid van de vele Plug-Ins en Agents (Microsoft, Linux, VMWare, Oracle enz.) in een vroeg stadium beschikbaar en maakt Evault tot DE oplossing voor al uw back-up taken, er is namelijk geen tweede product nodig en dat maakt het beheer natuurlijk erg overzichtelijk, en dit alles via de reeds genoemde simpele interface. Nog een paar grote voordelen:
Evault Evault